Poker i Norge

I Norge har Norsk pokerforbund omtrent 1500 medlemmer. Men det er langt flere enn disse som er aktive spillere. Nettpoker har nemlig funnet veien inn i norske hjem for fullt, og her kan du møte pokerentusiaster fra hele verden. Det er ikke uten grunn at poker er et av verdens aller mest kjente kortspill.

Profesjonelle pokerspillere

De aller færreste kan leve av å spille poker. Noen veldig få nordmenn har likevel klart å markere seg som dyktige profesjonelle pokerspillere. Det krever tonnevis av hardt arbeid, i tillegg til et ekte talent for spillet. Derfor er det en fjern drøm for de fleste hobbyspillere, som dyrker spenningen ved spillet ved å ha det som en underholdende fritidsinteresse.

Poker som hobby

Selv om poker er tillatt i norske hjem, foregår likevel det meste av hobbyspillingen på nett. Det finnes en rekke gode pokersider som retter seg mot norske spillere. Her kan du konkurrere mot andre, velge dine favorittbord og delta i eksklusive pokerturneringer. Alt dette får du muligheten til å delta i fra komforten i ditt eget hjem.

Norsk poker på nett

Enten du er ny eller ønsker å utvikle deg som spiller, vil du alltid kunne lære mye av pokerskoler og guider på nett. En allsidig samling pokerressurser finner du hos det norske nettstedet norskpoker.com.