Viktig å vite før du begynner med sportsbetting

Sportsbetting er en underholdende og interessant måte å skape mer spenning i sport. Det er svært vanlig med betting på alt fra hockey til fotball, og folk overalt rundt deg, spesielt i et idrettsmiljø eller liknende, driver sannsynligvis med dette i større eller mindre grad. Kanskje er dette noe for deg også.

Når det kommer til sportsbetting er det flere ting du bør vite før du begynner; hvordan fungerer odds, hva kan du tippe/bette på, og hvor mye penger du kan eller bør legge i dette uten at det blir en dårlig avhengighet. Sportsbetting skal være en morsom og til tider lønnsom vane.

Velkomstbonus, innskudd og betting

De fleste spillesider tilbyr en velkomstbonus første gang du registrerer deg på deres side. Når du registrerer deg legger du inn informasjon om deg selv, deriblant hvor pengene skal trekkes fra eller utbetales til. Velkomstbonusen er en enkel måte for deg å komme i gang på, og kan vekke interesse hos spilleren.

For å spille må du først gjøre et innskudd (med mindre du får en velkomstbonus som tilsier noe annet). Etter at du har lagt inn en sum, kan du begynne å legge penger på den sporten/de kampene du vil. Her har du mulighet til mange typer spill, ikke kun seier eller tap.

Hva du kan bette på og hvordan?

Hvis du vil tippe på for eksempel fotball, har du mange betting-muligheter. Foruten seier og tap, kan du satse penger på antall cornere, hvem som kommer til å score mål, hvor mange avblåsninger kampen vil ha osv. Her er det viktig å tenke på hvor mye forskjellig du tipper på samtidig.

Oddsen på bettingen står som regel under eller ved siden av det du ønsker å tippe på. Tallet som står, tilsier hvor mye pengene du legger inn vil øke hvis du tipper riktig. Better du feil, får du ikke pengene tilbake. Betting er svært enkelt når du først kommer i gang med det!